Välkommen till Hälsa Invest

Styrelse


Ola Lauritzson

Hälsa Invest leds av Ola Lauritzson, en av Sveriges främsta hälsoentreprenörer. Ola Lauritzson har utsetts till Entrepreneur of the Year av nätverket Founders Alliance, bland annat tack vare framgångarna bakom lanseringen av den så kallade GI-metoden i Sverige.

Ola Lauritzson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har utöver grundandet av ett flertal egna bolag också varit VD för investmentbolaget G&L Beijer Import och Export samt Stiftelsen Innovations- centrum, en fond som tidigare sorterade under Näringsdepartementet. Ola Lauritzson har gett ut ett 20-tal hälsorelaterade böcker som sålt i stora upplagor i Sverige och andra länder.

Pär Sundberg

Grundare till bland annat medieproduktionsbolaget OTW där han var VD mellan 1996 och 2009. Pär Sundberg var därefter VD för Metronome Film & Television, Nordens ledande produktionsbolag fram till 2011. Pär Sundberg är ordförande i Snö of Sweden (design, produktion och försäljning av smycken) och Brand New Content (utveckling och produktion av digitala format baserade på video). Han sitter även i styrelsen för börsnoterade investmentbolaget Traction samt spelutvecklingsbolaget G5 Entertainment.


ola@giboxen.se
08-702 59 90 (GI-Boxens switch board)
Sveavägen 135, 113 46 Stockholm